۳۵ میلیون تومان اشتباه که منجر به دستگیری یک تبهکار حرفه‌ای در مشهد شد اخاذی با پوشش پلیس در مشهد؛ دستگیری گروهبان قلابی در بلوار رسالت گذشت خانواده اولیای دم از اجرای حکم قصاص در حضور رئیس قوه قضاییه برای دیدن «مریخ» به نهبندان خراسان جنوبی سفر کنید + تصاویر اعلام جرم علیه رئیس و عوامل یک بیمارستان در تهران به دلیل موارد غیراخلاقی مُسکن‌ها شفابخش نیستند و مصرفشان عارضه به همراه دارد | تسکین دهنده‌های دردساز مطالبات کسبه پاساژ قائم مشهد پس از حریق پیگیری شد اعتراف مرد جوانی که همسر و دختر نوجوانش در چیتگر تهران را به قتل رساند کشف بیش از ۳ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق از ابتدای سال ۱۴۰۴ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تبلیغات دروغین یک کلاهبردار برای وام فوری نگاهی به اجرای متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران در تأمین اجتماعی | پرداخت بیش از ۳۲۰۰ میلیارد تومان به مستمری‌بگیران و بازنشستگان وزیر آموزش و پرورش: توجه به مهارت‌های متنوع دانش‌آموزان از اولویت‌های مهم وزارت است با این ادویه همه کاره وزن کم کنید و سندروم روده تحریک پذیر را درمان کنید ثبت‌نام بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار کلاس اولی در مدارس «محمد» در میان محبوب‌ترین نام‌های مردانه ایران لغو استاندارد اجباری هتل‌ها سوادآموزی، گامی کهن در مسیری نو دانش آموزان کتاب‌های درسی را از مدرسه تحویل بگیرند پلمب ۲ عمده‌فروشی مرغ در بازار سپاد مشهد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به حقوق بازنشستگان، کارگران، معلمان و کارکنان دولت توجه نشده است توصیه‌های یک فیزیوتراپیست برای خرید کیف و کفش دانش‌آموزان اگر بدهی‌های تأمین اجتماعی به موقع پرداخت می‌شد، امروز بازنشستگان نیازی به نگرانی بابت معوقات نداشتند هشدار به فروشندگان دارو‌های سقط در فضای مجازی بهروزآذر: قرارگاه پیشگیری از خودکشی تشکیل می‌شود | لزوم بررسی علل خودکشی رزیدنت‌ها زمان انتخاب واحد تکمیلی دانشگاه آزاد اعلام شد + جدول زمان بندی شناسایی و توقیف بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه و تحت تعقیب در یک ماه
سرخط خبرها

گروه‌های مردمی و سمن‌ها نقش کلیدی در تحقق اهداف جمعیتی دارند| برگزاری جشنواره عکس و فیلم با محور خانواده و فرزندآوری + لینک

  • کد خبر: ۳۵۲۵۲۹
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵
گروه‌های مردمی و سمن‌ها نقش کلیدی در تحقق اهداف جمعیتی دارند| برگزاری جشنواره عکس و فیلم با محور خانواده و فرزندآوری + لینک
دبیر ستاد ملی جمعیت با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره «جایزه ملی جمعیت» در ۲۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴ از گروه‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد خواست در این رویداد مشارکت فعال داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، مرضیه وحید دستجردی دبیر ستاد ملی جمعیت با تأکید بر نقش‌آفرینی مؤثر گروه‌های مردمی در عرصه جمعیت اظهار کرد: این گروه‌ها در محلات، مساجد و شهر‌های خود اقدامات ارزشمندی در زمینه رفع موانع فرزندآوری و حل مشکلات خانواده‌ها انجام می‌دهند.

وی گفت: از همه این گروه‌ها درخواست می‌کنم که خود را نامزد کنند و همچنین دیگران نیز می‌توانند گروه‌های مردمی را معرفی کنند تا بتوانیم جایزه‌ای شایسته به آنان تقدیم کنیم.

ارزیابی دستگاه‌ها بر اساس تکالیف قانونی و وظایف درون‌سازمانی

وی درباره شاخص‌های ارزیابی دستگاه‌ها در این جشنواره افزود: دستگاه‌ها دو مأموریت اصلی دارند، نخست وظایف قانونی مندرج در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مانند اقدامات وزارت بهداشت در حوزه زایمان طبیعی، بسته‌های بهداشتی و تغذیه‌ای یا اقدامات وزارت رفاه و آموزش و پرورش در حوزه‌های آموزشی و رفاهی. دوم وظایف داخلی هر دستگاه است که باید مشخص کنند چگونه از کارکنان خود در موضوع ازدواج، فرزندآوری، مرخصی‌های والدینی یا دورکاری حمایت می‌کنند که هر دو محور به‌طور دقیق ارزیابی می‌شوند.

دستجردی با اشاره به همزمانی تقریبی برگزاری این جشنواره با سالگرد ابلاغ «قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» گفت: این روز برای ما موضوعیت ویژه دارد. از ریاست محترم جمهور نیز از مدت‌ها قبل برای حضور در این مراسم دعوت شده و طبق برنامه‌ریزی‌ها، ان‌شاءالله ایشان در مراسم که در سالن اجلاس سران برگزار خواهد شد، حضور خواهند داشت.

راه‌اندازی بورس ایده برای دریافت طرح‌های مردمی

وی در بخش دیگری از سخنان خود از راه‌اندازی «بورس ایده» خبر داد و تصریح کرد: تمامی مردم می‌توانند ایده‌های خود را چه در حال اجرا و چه در حد طرح ذهنی، در سامانه جشنواره ثبت کنند. این ایده‌ها بررسی شده و به برترین آنها جایزه تعلق خواهد گرفت.

برگزاری جشنواره عکس و فیلم با محور خانواده و فرزندآوری

دبیر ستاد ملی جمعیت همچنین از برگزاری بخش‌های جنبی «جشنواره فیلم و عکس جمعیت» در کنار جایزه اصلی، خبر داد و افزود: علاقه‌مندان می‌توانند عکس‌های خود در موضوع جمعیت را برای جشنواره ارسال کنند تا ضمن معرفی آثار برتر، از برگزیدگان نیز تقدیر شود. همچنین تجلیل از گروه‌های محلی فعال در حوزه خانواده و جمعیت نیز برگزار خواهد شد تا همه اقشار جامعه بتوانند در این رویداد مشارکت کنند.

شایان ذکر است، سومین دوره جشنواره «جایزه ملی جوانی جمعیت»، به میزبانی مرضیه وحید دستجردی، دبیر ستاد ملی جمعیت، ۲۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴ و با حضور ریاست محترم جمهوری برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند تا پایان شهریورماه با مراجعه به پایگاه اینترنتی جایزه به نشانی jayeze.setadjamiat.ir در یکی از بخش‌های هفت‌گانه این رویداد ثبت‌نام کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->